Skip to content
Politică

Bica descrie infernul din justiţie: Dacă nu eşti cu ei, te omoară la propriu!

adevarul.ro

Fostul procuror-şef al DIICOT Alina Bica descrie infernul din justiţie, punând accent pe situaţia disperată în care ajung cei care se împotrivesc „sistemului”.

Bica (în prezent avocat) a vorbit vineri seară la România TV despre abuzurile la care sunt supuși cei cu dosare penale, precum și despre modul în care sunt făcute presiuni asupra inculpaților.

" "
" "

„N-ai nicio şansă în faţa sistemului. Pentru că dumnealor nu se limitează doar la a te trimite în judecată sau la a-ţi inventa dosare. Îţi iau dreptul la muncă, îţi atacă familia, îţi îndepartează prietenii. Practic te aduc în situaţia în care să cedezi şi să-ţi doreşti pur şi simplu să fii lăsat în pace. Ştiţi ce mi se pare mie groaznic? Împrejurarea că oamenii ăştia par a fi autişti. Aruncă nişte idei foarte înalte – statul de drept, justiţia, asanarea morală a societăţii -, dar ei sunt la fel de penali ca cei pe care îi investighează. Iar unitatea de măsură este duală. Dacă faci ce doresc ei, îţi merge bine şi eşti cu ei; dacă nu, te omoară la propriu. Cam aşa stau lucrurile”, a declarat Alina Bica.

" "

1 comentariu la “Bica descrie infernul din justiţie: Dacă nu eşti cu ei, te omoară la propriu!

  1. Spuneti-mi ceva ce nu stiu – cititi jurnalul gravelor abuzuri savarsite de clanul interlop de tigani din „justitia” din Vrancea si Galati care au incercat sa ma omoare de 4 (patru) ori, si am scapat deoarece au incercat simultan sa para un accident sau legal si de aceea n-au reusit. Mi-au spart apartamentul cu mascatii fara sa savarsesc nici macar o fapta imorala, mi-au inventat 4 (patru) dosare penale si au incercat sa foloseasca sistemul judiciar si psihiatria ca arme de represiune pierzand in toate cazurile deoarece asa-zisii judecatori membrii propriei lor organizatii criminale nu au fost suficient de tampiti pe cat au sperat tiganii, ca sa se incrimineze personal pentru tentativa de Omor calificat si Vatamarea corporala

    http://militia.freeforums.net/thread/28/procuror-mihaila-urmarit-pentru-coruptie

    Mai este insa un motiv… diferenta dintre mine si Bica e ca eu nu sunt infractor adica poate Bica a fost dedreptatita dar vinovata, dar eu sunt nedreptatit si nevinovat, de aceea desi mi-au inventat 4 (patru) dosare penale nu m-au trimis in judecata pentru ca dosarele sunt vadit inventate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *