Skip to content
Politică

Bica răbufnește în scandalul procurorului „Portocală”: E șocant!

Ziua de Constanta

Demisia procurorului Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti a provocat mare vâlvă.

Mircea Negulescu, numit şi ”Portocală”, este cunoscut pentru înregistrarea sa cu procurorul general Augustin Lazăr şi se lăuda că ar fi arestat  jumătate din ţară.

DNA a anunţat miercuri că Mircea Negulescu a cerut încetarea activităţii, solicitarea fiind trimisă Secţiei pentru procurori a CSM.

CITIȚI ȘI: UPDATE Scandalul procurorului Negulescu ia amploare. Anunțurile oficiale ale DNA și PICCJ

Fostul procuror şef, Alina Bica a avut o reacţie uluitoare la adresa lui Mircea Negulescu:  „Este șocant, nu am crezut că poate exista așa ceva. Nu cunosc acest procuror. Nu știu, cred că este în virtutea unei imunități pe care dumnealor cred că și-au câștigat-o. A constatat că în alte situații nu a pățit nimic și încrederea în sine a crescut. Eu aș vrea măcar niște explicații minime, pe care cred că le va da. Dar mai departe, trăim în România, nu avem nicio garanție. În 18 ani de magistratură, nu am întâlnit o astfel de situație niciodată, indiferent de ce povești am trăit. În legătură cu nicio persoană. Cred că ar fi foarte greu ca persoanele răspunzătoare de lucrurile respective să iasă și să spună că nu știau”, a declarat Alina Bica la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *