Skip to content
Bihor Știri locale

Bihor: Incendiu de proporții la Salonta. Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor de la un depozit de mase plastice

facebook igsu

Un incendiu de proporții a avut loc noaptea trecută în Bihor. Un depozit de mase plastice, din Salonta, a luat foc.

Zeci de pompieri au intervenit la fața locului, iar la sosirea salvatorilor incendiul se manifesta în curtea depozitului, la o hală construită pe aproximativ 1.300 de mp.

Incendiul a fost sesizat la ora 3.41, moment în care peste 30 de pompieri militari din cadrul a trei detașamente au fost mobilizați la fața locului cu șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă cercetare de evaluare chimică, radiologică și nucleară.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent în curtea depozitului, unde se aflau diferite materiale plastice reciclabile și la o hală generalizată, pe o suprafață de 600 de mp, respectiv la alte două hale, una de 1.200 de mp și o alta de 600 mp.

În momentul de față incendiul este localizat, colegii acționează pentru lichidarea focarelor.”, a explicat Camelia Roșca, purtător de cuvânt ISU Bihor, pentru B1 TV.

Pentru moment, nu sunt cunoscute cauzele izbucnirii incendiului de la Salonta, dar în urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

Deocamdată se acționează în vederea stingerii incendiului, după care se va proceda la înlăturarea efectelor negative ale evenimenteului și cercetarea cauzei probabile.

Este important că nu s-au înregistrat victime”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, pentru B1 TV.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *