Bihor: Incendiu la un tren de călători. Pasagerii au ieşit singuri. Nu sunt victime

Sursă foto: CFR Călători
Sursă foto: CFR Călători

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la un tren de călători cu două vagoane care circula pe ruta- Arad-Oradea, în judeţul Bihor. Cei aproximativ 20 de pasageri au ieşit singuri din vagoane, fără a exista persoane rănite.

”În această dimineaţă, pompierii militari orădeni au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren de călători cu două vagoane, care se deplasa pe ruta Arad-Oradea. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, la ora 06.25, la faţa locului fiind mobilizate imediat, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două autospeciale tip ABROLL, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul evenimentului, în vagoane nu se afla nicio persoană, toţi pasagerii (aproximativ 20), autoevacuându-se în siguranţă, iar flăcările se manifestau violent la nivelul întregului tren”, a transmis, vineri, ISU Bihor.

Echipajele de pompieri au localizat şi lichidat incendiul în jurul orei 7.20, iar în prezent acţionează pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

”Din fericire, nu au existat persoane rănite”, a precizat sursa citată.

Trenul se află între localităţile Livada de Bihor şi Oradea, informează news.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: