Skip to content
Bihor Știri locale

Bihor: Peste 700 de controale desfășurate de polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului

Facebook

708 controale au fost desfășurate de polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului. 1.095 de coșuri stradale au fost monitorizate, iar 64 de depozite abandonate, pe domeniul public, au fost identificate. De asemenea, la locurile de joacă au fost efectuate 166 de verificări pentru a se constata dacă există nereguli. Cinci verificări au fost derulate la șantiere organizate unde s-a urmărit dacă sunt respectate regulile de depozitare a deșeurilor provenite din construcții. Tot polițiștii de la Biroul de Protecție a Mediului au depistat un autoturism care a fost parcat pe spațiul verde. Proprietarul mașinii a primit un avertisment, potrivit emaramures.ro.

În urma acestor controale și verificări au fost încheiate șase procese verbale de constatare unde s-au aplicat avertismente, după cum urmează: distrugere material dendrologic, abandonare deșeuri, parcare pe spațiul verde, lipsa unui contract de colectare a deșeurilor provenite din construcții. Polițiștii locali au aplicat și o amendă, mai exact 2.000 de lei, pentru necurățarea carosabilului.

Alte activități, monitorizarea video a următoarelor locații: Miron Costin (Nucului), Complex Ferneziu, Mărășești intersecție cu Republicii, Păltinișului intersecție cu Pășunii, Transilvaniei-zona Garaje, Bulevardul Traian nr. 25, Dimitrie Cantemir-zona OPC, Gării-capăt și Clinica Someșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *