Skip to content
Societate

Bihor: Poliţiştii caută o adolescentă de 16 ani care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

radiocluj.ro

Poliţiştii bihoreni cer sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unei adolescente de 16 ani care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, potrivit news.ro.

”Poliţiştii Postului de Poliţie Derna din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi sâmbătă, 7 decembrie a.c., în jurul orei 23.40, cu privire la faptul că minora FARKAS ALEXANDRA PATRICIA, de 16 ani, din comuna Derna, sat Tria, judeţul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiaşi seri, de 7 decembrie 2019, în jurul orei 23.35 şi nu a mai revenit”, anunţă IPJ Bihor.

Minora a mai fost plecată de la domiciliu, revenind de bunăvoie.

Fata are aproximativ 1,60 m înălţime, 55 de kg., constituţie atletică, faţă ovală, ochi verzi, păr roşcat, ondulat, de lungime medie, nu are semne particulare.

În momentul în care a plecat de acasă purta pantaloni din bumbac, negri, tricou alb, cămaşă în carouri, verde cu alb, papuci din cauciuc albaştri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *