Skip to content
Politică

Bilanțul tragediei de la Clinceni a ajuns la doi morți

Femeia care s-a rănit grav pe aerodromul Clinceni, după ce s-a ciocnit în aer cu alți doi parașutiști, a murit la Spitalul Universitar, informează B1 TV.

Tânăra de 27 de ani, care zbura în tandem cu instructorul ei, fusese singura victimă găsită conştientă de echipajele de intervenţie pe Aerodormul Clinceni. A rezistat însă doar patru ore, fiind adusă la Spitalul Universitar cu multiple fracturi ale bazinului și ale membrelor, în urma cărora medicii nu au mai putut face nimic. Era la primul său salt cu paraşuta. Aceeaşi soartă tragică a avut-o şi bărbatul de 50 de ani care zbura singur.

O anchetă a Parchetul Curţii de Apel Bucureşti încearcă acum să facă lumină într-un accident plin de semne de întrebare cu atât mai mult cu cât condițiile de zbor erau optime pentru astfel de salturi de la 1.000 de metri. Anchetorii verifică dacă se poate pune problema unor infracţiuni la codul aerian. Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă a fost deschis, iar poliţiştii au audiat până acum 10 persoane, paraşutişti care se aflau în momentul tragediei în acelaşi avion din care au sărit cele 3 victime.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *