Skip to content
Coronavirus

Biletele de la derbiul la handbal, CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea, retrase de la vânzare din cauza coronavirusului

" "

Clubul de handbal feminin CSM Bucureşti a anunţat, duminică, faptul că biletele pentru meciul din 11 martie, cu campioana en-titre, SCM Râmnicu Vâlcea, au fost scoase de la vânzare, ”în urma ultimelor măsuri luate cu privire la coronavirus”.

”În urma ultimelor măsuri comunicate de Raed Arafat cu privire la coronavirus, vă informăm că biletele pentru meciul de handbal feminin dintre CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, au fost scoase de la vânzare. Rămânem în legătură cu autorităţile şi vom reveni cu detalii de îndată ce primim informaţii noi! Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au transmis oficialii de la CSM Bucureşti, citați de news.ro.

" "
" "

Partida cu campioana en-titre este programată în 11 martie, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă din Capitală.

SCM Râmnicu Vâlcea este liderul Ligii Naţionale, iar CSM Bucureşti se află pe locul secund în clasament.

Ambele echipe sunt calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Şi alte federaţii sportive ar urma să comunice măsurile pe care le vor lua în urma anunţului secretarului de stat Raed Arafat.

Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat că au fost stabilite şi criteriile pe baza cărora poate fi decisă suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus.

Al 13-lea caz de infectare cu coronavirus din România a fost confirmat sâmbătă seară, un bărbat de 72 de ani din Galaţi, fiind al patrulea într-o singură zi.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *