Biletul Unic pentru vizitarea muzeelor din Maramureș: Descoperă 5 obiective culturale cu doar un bilet

Sursă foto: Ionel Bogdan/ Facebook
Sursă foto: Ionel Bogdan/ Facebook

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, anunță că muzeele aflate în subordinea administrației județene oferă Biletul Unic de vizitare prin care se pot viziona 5 obiective din județ.

„Maramureșul este bogat în resurse naturale și culturale, fiind o zonă străbătută de istorie și tradiții neprețuite. Pentru toți cei dornici de cunoaștere, muzeele aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș oferă spre vânzare Biletul Unic de vizitare a 5 obiective din județ.

Biletul Unic are o valabilitate de 15 zile de la data achiziționării, iar prețul este de 5 lei pentru preșcolari, elevi și studenți, 15 lei pentru pensionari și 25 de lei pentru adulți, iar acesta poate fi achiziționat de la cele 5 muzee partenere: Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare și Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare”, transmite liberalul, potrivit media.pnl.ro.

Sursă foto: Ionel Bogdan
Sursă foto: Ionel Bogdan

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL