Skip to content
Internațional

Bill Gates, ”încolțit” pe internet: 500.000 de oameni cer să fie investigat pentru „crime împotriva omenirii” și „malpraxis medical”

facebook/BillGates
" "

Muslim Mirror Web Desk informează că o petiție online cere Casei Albe investigații pentru „crimele împotriva omenirii” și „malpraxisului medical” comise de Bill și Melinda Gates. Petiția număra pe 11 mai 500.000 de semnături.

„Ni s-au adeverit cele mai rele temeri; că această campanie a OMS nu este pentru eradicarea tetanusului neonatal, ci un exercițiu bine controlat de sterilizare în masă pentru control forțat al populației prin intermediul unui vaccin cunoscut pentru restrângerea fertilității”, a spus dr. Ngare, purtător de cuvânt al Asociației Medicilor Catolici din Kenya. „Dovezile au fost prezentate Ministerului Sănătății înainte a treia rundă de imunizare, dar au fost ignorate”.

" "

Vaccinul, care a fost administrat gratuit unui număr de 2,3 milioane de fete și femei de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF a fost finanțat de Global Alliance for Vaccines and Immunisation (GAVI), o organizație fondată și finanțată de Bill and Melinda Gates Foundation, scrie Hotnews.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *