Birchall îl acuză pe Geoană de „lașitate”: „El m-a aruncat la lupi, deși știa adevărul, știa că sunt nevinovată”

Sursa foto: Facebook

Ana Birchall lansează acuzații grave la adresa lui Mircea Geoană, acuzându-l pe acesta de „lașitate”.

„A tăcut în mod laș si a permis ca o femeie nevinovată să fie abuzată și umilită public”, a declarat Birchall într-un interviu pentru aktual24.ro.

„Nu am o relatie cu Mircea Geoana, si eu si familia mea asteptam inca scuze, pentru ca atunci, in 2008/ 2009, el m-a aruncat la lupi, desi stia adevarul, stia ca sunt nevinovata si, mai stia, ca trebuie doar sa iasa public si sa spuna acest adevar, nu sa ma lase pe mine sa-mi caut dreptatea in instanta, de exemplu.

Nu pot sa intru intr-o constructie politica alaturi de un om care a demonstrat lasitate. Si acum vin eu cu o intrebare: Credeti ca Romania este pregatita pentru un presedinte las? Dumneavoastra sau cei care va citesc pot acorda incredere unei persoane care stiind ca nimic nu este adevarat a tacut in mod las si a permis ca o femeie nevinovata sa fie abuzata si umilita public?”, a declarat Birchall pentru aktual24.ro, intrebata daca ar participa la o constructie politica alaturi de Geoana.

Birchall s-a ferit insa sa comenteze prea mult momentul in care a fost exclusa din PSD de Viorica Dancila.

„Cel mai tare detest lipsa de loialitate. Am facut parte din acel partid cu a carui ideologie am rezonat si continui sa rezonez. Educatie, sanatate, protectie sociala, batrani care traiesc demn, nu din pensii mizerabile. Pentru mine social-democratia inseamna protectia oamenilor, un stat al oamenilor, un stat care lucreaza pentru oameni.

Din 2019 nu sunt membru al niciunui partid politic. Nu sunt o traseista care, odata ce am fost data afara din partid, merge la alt partid si porneste morisca de improscat cu noroi.

Am fost crescuta sa nu scuip, indiferent de sentimentele mele personale fata de conducerea de atunci a PSD-ului, nu imi sta in caracter sa imi spal rufele in public. Voi continua sa spun adevarul chiar daca ii deranjeaza pe unii sau altii”, a mai spus Birchall.

Ana Birchall si-a anuntat recent candidatura la alegerile prezidentiale.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: