PSnews

Ultima Oră

Biriș arată cu degetul spre PSD și ALDE: Vor să supraimpoziteze clasa mijlocie!

economica.net

Gabriel Biriş, membru în Consiliul de Coordonare a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), luni, la postul de televiziune Antena 3 a vorbit despre taxa pe solidaritate și impozitul pe cifra de afaceri, măsuri pe care Liviu Dragnea le-a propus iar premierul Mihai Tudose se pare că nu le susține.

„Dacă ar fi să discutăm despre impozitul pe cifra de afaceri, ar trebui să discutăm și de ieșirea – nu doar din UE, ci din toată lumea civilizată, iar România să ajungă o pată neagră pe harta investițiilor direct în economie. Nu cred că Guvernul vrea să facă așa ceva. Cred că subiectul trebuie închis cât mai repede pentru că face foarte mult rău. Impozitul pe cifra de afaceri merge la micile afaceri, dar nu merge în industria mare”, a zis Gabriel Biriș.

Mai mult, acesta a ținut să precizeze că:

„Cât despre taxa de solidaritate, PSD și ALDE trebuie să aibă curaj să spună că vor să reintroducă cota progresivă pe care am avut-o până în 2004. În același timp, dacă vor să reintroducă cotele progresive, să spună foarte clar că vor să supraimpoziteze clasa mijlocie, nu că vor să o stimuleze”, a mai spus Gabriel Biriș.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi