Skip to content
Politică

Biroul de europarlamentar al lui Clotilde Armand, o formă mascată de a plăti chiria pentru USR Gorj, din bani europeni: ”N-a călcat niciodată pe-aici”

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Jurnalistul Narcis Daju scrie pe pagina sa de Facebook că biroul de europarlamentar al lui Clotilde Armand de la Târgu Jiu nu a fost folosit şi nici nu a preluat vreodată una dintre problemele gorjenilor, fiind doar o formă de a plăti chiria pentru USR Gorj din banii Parlamentului European.

Anul trecut, Clotilde Armand si-a deschis birou de europarlamentar la Targu Jiu. De fapt, a fost o formă mascată de a plăti chiria pentru sediul USR Gorj, din banii Parlamentului European. De atunci, Clotilde Armand n-a calcat pe aici, si n-a preluat nici una dintre problemele gorjenilor. Acum, pe Dinel (Radu Dinel Miruță – liderul USR Gorj – n.r.), ciolănarul impostor, l-a apucat disperarea. Având pe mână USR Gorj din 2017, Dinel a scos zero locuri de consilieri judeteni si zero locuri de consilieri locali, in Targu Jiu. Si se pregateste vârtos să scoată și zero locuri de parlamentari. Pe merit, ce-i drept! Asta desi sclăvetii din presa lustruiesc la el de dimineata pana seara, iar clipurile lui electorale apar si la mijlocu unor filme porno, cum dezvaluia, recent, un alt admirator al lui Dinel, respectiv Dumitru Raul”, a scris Jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

Disperat fiind, Dinel l-a pus pe europarlamentarul Ghinea să se filmeze intr-un birou de boschetar, si sa minta că e la Bruxelles, si ca ala e biroul lui de europarlamentar, ca sa dea greutate mesajului de sustinere. In oricare astfel de birou sunt afisate insemnele nationale, la vedere. Acest reprezentant de vază al sectei USR n-are nici perdele sau rulouri la geam. Abia de are geam in geam, Ghinea, ăsta, amaratu de el. Na’, că iar imi vine sa plang, cand vad atata lume necajita. Ghinea si ceilalti paraziti romani din Parlamentul European castiga „decat” un milion de euro in 5 ani de mandat, fara sa faca nimic pentru Romania: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/un-milion-de-euro-in-cinci-ani-atat-primeste-un-europarlamentar-intr-un-mandat-1136618 Dar au nerusinarea sa ne recomande ciolanari impostori, ca Dinel”, a mai scris Daju.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *