Skip to content
Societate

Bistriţa-Năsăud: Adolescent rănit grav după ce a căzut cu placa de snowboard

Banatulazi.ro

Un adolescent de 17 ani a fost preluat, luni seară, de echipajele SMURD din Bistriţa-Năsăud, după ce a căzut cu placa de snowboard, în localitatea Valea Mare. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, fiind dusă la UPU SMURD Bistriţa, inconştientă, potrivit news.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, un adolescent a căzut cu placa de snowboard, în localitatea Valea Mare, el fiind inconştient.

Primele informaţii au arătat că el a fost transportat de aparţinători la o pensiune din localitatea Valea Mare (Valea Măriilor), într-acolo fiind trimise un echipaj de prim ajutor SMURD şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Ulterior, informaţiile primite de salvatori au arătat că el îşi recăpătase conştienţa, fiind dus de aparţinător spre echipajele medicale.

„Victima în vârsta de 17 ani a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD în localitatea Maieru, inconştientă – cu traumatism cranio- cerebral sever. A fost stabilizată şi predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD”, au anunţat apoi reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Victima este transportată spre UPU SMURD Bistriţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *