Bistriţa-Năsăud: Șeful Gărzii Judeţene de Mediu, plasat în arest la domiciliu

Sursa foto: Google Maps

Curtea de Apel Cluj a decis ca şeful Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud, Ioan Borş, care în data de 16 februarie fusese arestat preventiv pentru 20 de zile, fiind acuzat de DNA de luare de mită în formă continuată, să fie plasat în arest la domiciliu.

Decizia a fost luată miercuri, după ce atât Borş, cât şi DNA făcuseră contestaţii la soluţia iniţială a Tribunalului Cluj.

„Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA – ST Cluj privind arestarea preventivă a inculpatului B.I.. În baza art. 227 Cod procedură penală, raportat la art. 204 alin. (12) Cod procedură penală şi art. 202 alin. (4) lit. d) Cod procedură penală, dispune înlocuirea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul B.I., cu măsura arestului la domiciliu în localitatea …., pentru o perioadă de 21 de zile începând de la data prezentei încheieri, 21.02.2024, şi până la data de 16.03.2024 inclusiv”, se arată în soluţia Curţii de Apel Cluj publicată pe portalul instanţelor de judecată.

Inculpatul are obligaţia să nu comunice cu persoanele care au calitatea de suspecţi sau de martori în această cauză.

Decizia este definitivă.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: