Skip to content
Coronavirus

Bistriţa-Năsăud: Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, deschis în urma diagnosticării unei paciente cu coronavirus

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud a deschis un dosar penal in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce o femeie din comuna Salva a fost diagnosticată cu COVID-19, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, AGERPRES.

Dosarul penal a fost deschis pe 21 martie.

" "

Potrivit comunicatului de presă, femeia a fost internată, pe 15 martie, în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa, cu simptome de febră şi tuse iritativă, primele simptome avându-le la domiciliu pe 5 martie.

Pe 20 martie, starea pacientei s-a agravat brusc, fiind transferată la secţia ATI a SJU. Aceasta a fost testată pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost transferată la Spitalul de boli infecţioase Cluj-Napoca.

La internare, pacienta a declarat că nu ştie să fi fost în contact cu persoane diagnosticate cu COVID-19 sau cu persoane întoarse recent din străinătate şi nici nu a călătorit în ultimele 14 zile în străinătate„, se menţionează în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *