Skip to content
Bistrița-Năsăud Știri locale

Bistriţa-Năsăud: Explozie într-un utilaj feroviar care acţiona ca plug de deszăpezire. Trei angajaţi CFR au fost răniţi

Banatulazi.ro

UPDATE 22.00

Cele trei persoane rănite în urma exploziei produse luni seara într-un plug de deszăpezire feroviar staţionat în gara Lunca Ilvei sunt angajaţi ai CFR, domiciliaţi în Vatra Dornei, judeţul Suceava, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). Din primele informaţii, explozia s-a produs la generatorul de curent.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia vor stabili cauza şi împrejurările în care a avut loc evenimentul şi au sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru verificări de specialitate. „În această seară, a fost sesizată, prin SNUAU 112, o explozie la un utilaj – plug de deszăpezire care se afla în staţia CFR Lunca Ilvei. La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ilva Mică au constatat faptul că generatorul de curent care se afla în interiorul utilajului ar fi explodat, iar trei bărbaţi, angajaţi CFR, au fost răniţi. Doi dintre aceştia, în vârstă de 52, respectiv 33 de ani, din Vatra Dornei, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, iar cel de-al treilea, un bărbat de 38 de ani, a refuzat transportul la spital„, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

___________________________________________________________________________

Ştire iniţială

O deflagraţie s-a produs, luni seară, într-un utilaj feroviar care acţiona ca plug de deszăpezire într-o gară din Bistriţa Năsăud. O persoană a fost rănită.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa Năsăud, explozia, care nu a fost urmată de incendiu, a avut loc la un mijloc folosit pentru încălzirea plugului staţionat în gara Lunca Ilvei.

Primele date de la faţa locului arată că o persoană a fost rănită, având arsuri pe faţă. La locul incidentului au fost trimise un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa. Potrivit sursei citate de News.ro, nu se cunoaşte, deocamdată, cauza deflagraţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *