Skip to content
Bistrița-Năsăud Știri locale

Bistriţa-Năsăud: Fetiţă de 12 ani găsită în comă alcoolică într-un parc

Ambulanta Inquam Photos / George Călin

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost preluată de o ambulanţă, vineri după-masă, în comă alcoolică, din pădurea-parc Schullerwald situată la periferia municipiului Bistriţa, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Potrivit acestuia, la puţin timp după ora 16,00, s-a făcut o solicitare de asistenţă medicală pentru o fetiţă aflată în stare de inconştienţă în pădurea Schullerwald, spre care s-a deplasat un echipaj al Ambulanţei de tip B2.

„De la locul intervenţiei, echipajul SAJ a preluat o fetiţă de 12 ani, inconştientă, care, din primele investigaţii, s-ar părea că ar fi în comă alcoolică. A fost stabilizată şi va fi transportată la UPU Pediatrie Bistriţa pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate”, a precizat Păcurar.

Reprezentantul SAJ a declarat, pentru AGERPRES, că minora era însoţită de mai mulţi amici, care au fugit în momentul în care şi-a făcut apariţia echipajul medical, singura care a rămas lângă ea fiind o prietenă, iar apelul la 112 a fost făcut de paznicul din pădurea-parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *