Skip to content
Societate

Bistriţa Năsăud: O persoană a murit şi opt au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autobuz şi un autotren

O persoană a murit şi opt au fost rănite duminică dimineaţă în urma unui accident în care au fost implicate un autobuz şi un autotren, între Beclean şi Reghin, în judeţul Bistriţa Năsăud.

O persoană a murit şi opt au fost rănite în urma accidentului, conform ISU Bistriţa.

Echipele de salvare l-au găsit pe şoferul autocamionului în stop cardio-respirator şi încarcerat. Alte două persoane din cele opt aflate în autobuz erau şi ele încarcerate.

Cinci dintre răniţi au fost transportaţi la UPU Bistriţa. Două persoane au fracturi, iar celelalte au politraumatisme, conform purtătorului de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, Ioan Budurlean.

”Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 15A Beclean – Reghin, pe raza localităţii Galaţii Bistriţei, judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autobuz”,  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, şapte persoane au fost rănite, dintre care cei doi conducători auto şi cinci călători din autobuz.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru determinarea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *