Skip to content
Bistrița-Năsăud Știri locale

Bistriţa-Năsăud: Peste 1.000 de persoane imunizate la centrul de vaccinare drive-through din municipiul reşedinţă

Inquam Photos / Octav Ganea

Un număr de 1.068 de persoane au fost imunizate, sâmbătă şi duminică, în cadrul primului centru de vaccinare drive-through din judeţul Bistriţa-Năsăud, amenajat în parcarea unui centrul comercial din municipiul reşedinţă, potrivit datelor transmise de Instituţia Prefectului.

Numărul este aproape dublu faţă de cel al dozelor de Pfizer primite iniţial de autorităţi pentru ambele zile de funcţionare a centrului, motiv pentru care a fost nevoie de o suplimentare a stocului de vaccinuri.

Prefectul de Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a transmis mulţumiri atât personalului implicat în organizarea acestui centru de vaccinare, cât şi persoanelor care au venit să se imunizeze, informează agerpres.ro.

Am reuşit în cele două zile, 8 şi 9 mai, să vaccinăm 1.068 persoane în campania drive-through din Bistriţa! Vă mulţumesc tuturor celor care aţi ales să vă imunizaţi! Mulţumesc echipelor de la fluxurile de vaccinare pentru implicare şi tuturor celor care au luat parte la organizarea acestei campanii! Vă reamintesc că, pentru administrarea rapelului, puteţi să vă prezentaţi fie la sesiunea drive-through care va fi organizată peste trei săptămâni, fie la unul din centrele la care se administrează serul Pfizer„, a scris Stelian Dolha pe pagina sa de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *