Skip to content
Bistrița-Năsăud Știri locale

Bistriţa-Năsăud: Spitalul Județean închide unul dintre centrele de testare COVID, ca urmare a numărului redus de solicitanți

Inquam Photos/Octav Ganea

Unul dintre cele două punctele de testare COVID-19, din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa se va închide, începând de luni, 25 ianuarie. Hotărărea a fost luată ca urmare a numărul redus de solicitări, potrivit comunicatului postat pe Facebook de managerul unității medicale, Gabriel Lazany.

„Datorită numărului mic de solicitări pentru testarea Covid-19 pe RT-PCR, începând de luni 25.01.2021, punctul de recoltare din cadrul spitalului județean își încetează activitatea„, a anunțat Lazany.

Cei care doresc să se testeze vor putea apela la punctul de recoltare din cadrul Ambulatoriului SJU (Policlinica Bistriţa) sau la laboratoarele private.

„Rămânem la dispoziția doritorilor de testare Covid-19 pe RT-PCR, cu punctul de recoltare din Policlinică, str. Gării nr. 9-11, de Luni până Vineri între orele 8:00-11:00”, a mai transmis acesta.

 

Până joi, 21 ianuarie, în județul Bistrița-Năsăud au fost testați pozitiv 8010, dintre care 33 în ultimele 33 de ore, transmite B1.ro. La nivel național, au raportate, joi, 2.878 de cazuri nou confirmate de infecție cu nou coronavirusși un număr de 69 de decese legate de această boală infecțioasă înregistrate pe un interval de 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *