Skip to content
Politică

Bistriţa-Năsăud: tânărul de 25 de ani, împușcat de un polițist, a murit

adevarul.ro

Tânărul de 25 de ani împușcat aseară de un polițist din Sîngeorz-Băi, chemat chiar de către vecinul său să îl potolească, a decedat noaptea trecută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, acesta era în stare deosebit de gravă, ajungând la unitatea medicală cu două plăgi împușcate și în stop cardio respirator. Deși acesta a fost băgat rapid în operație în încercarea de a-i salva viața, starea acestuia era prea gravă, potrivit Bistriteanul.ro

Alături de tânăr, la spital a mai ajuns și un polițist de 25 de ani lovit de către tânăr cu o bâtă în zona feței și a capului, dar și mama agresorului, care prezenta o plagă împușcată în antebraț.

La spital a ajuns și un bărbat de 47 de ani, care, se pare este vecin cu agresorul. Acesta fusese în prealabil lovit cu o rangă de către agresor, iar soția sa a sunat la 112 și a chemat poliția în sprijin, tocmai pe cei doi oameni ai legii cu care tânărul a continuat „lupta”.

Agresorul se numește Ionuț Petrașc și, se pare, muncea cu ziua prin localitate. Tatăl său lucrează în construcții, iar mama este casnică. Acesta era cunoscut în zonă pentru ieșirile sale violente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *