Skip to content
Sport

Bittman, dezvăluire surprinzătoare: a fost ofertat să candideze pentru PNL

wowbiz.ro

Cântărețul Dan Bittman a făcut o dezvăluire surprinzătoare: a fost ofertat să candideze pentru Camera Deputaților.

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman (fost consilier de imagine al ministrului PDL al Finanțelor Sebastian Vlădescu), a povestit, într-un interviu pentru Antena3.ro, care au fost motivele pentru care i-a refuzat pe liberali și de ce crede că nu e compatibil cu lumea politică.

Iată ce a declarat muzicianul:

„Reporter: Oferte să intrați în politică ați mai primit?

Dan Bitman: Da, au mai fost. Dar nu m-au mai interesat și nu mă interesează politica în sine, nu mi se pare pentru mine. De ce? Pentru că spun ce gândesc și asta nu se face în politică, sunt coleric și în politică trebuie să ai un soi de diplomație, care câteodată nu e apreciată, mă uit acum că se bat prin studiouri, politicieni, foști politicieni, plus că eu sunt om pe care dacă îl pui într-o direcție, mă duc înspre ea.

R: Sunteți mai degrabă de stânga sau de dreapta, mai liberal?

D.B: Liberal da, pentru că am avut o meserie liberală toată viața mea, am depins de mine și de forțele mele și ale colegilor mei. Noi ne-am hotârât din ’85, colegii mei chiar și-au dat demisia, erau ingineri, fiecare în întreprinderile lor, Edi Petroșel, toboșarul nostru ar fi putut să fie acuma directorul UAP, putea să fie directorul Dacia, pentru că era și este un tip foarte inteligent și și-a dat demisia și a spus „Gata! Din momentul ăsta, trăim liberi!” Iar ca să trăiești liber pe vremea lui Ceaușescu era o provocare.

R: Cine v-a ofertat ultima dată?

D.B: A, nici nu mai știu. Culmea că era…PNL, dar a trebuit să refuz, pentru că știu că nu mă pricep. Mi-au propus să candidez la o deputăție, dar de ce să-i încurc pe oameni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *