Skip to content
Politică

UPDATE Bivolaru, eliberat în România, căutat în Finlanda

www.nineoclock.ro

UPDATE 10:35

Odată eliberat din Penitenciarul din Bistrița, Gregorian Bivolaru ar fi părăsit România cu o mașină și a fost însoțit de o femeie și un bărbat.

Mai mult, se pare că liderul MISA ar fi plecat în Ungaria, iar recent autoritățile finlandeze au eliberat pe numele lui un mandat european de arestare, potrivit Antena3.ro

Toate aceste evenimente s-au petrecut în aproximativ 6 zile de la eliberarea condiționată din penitenciarul din România.

——————————————————————————————

Liderul grupării MISA Gregorian Bivolaru a fost eliberat din Penitenciarul din Bistrița cu câteva zile în urmă, iar miercuri a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din Finlanda.

Astfel, statul finlandez a emis pe numele Gregorian Bivolaru un mandat de arestare, în lipsa acuzatului, pentru trafic de persoane și acte sexuale cu un minor. Mandatul a fost trimis în România, unde autoritățile au constatat că Bivolaru a părăsit țara în mod legal pe 14 septembrie, potrivit digi24.ro

Judecătorii de la Tribunalul din Bistrița au considerat că Bivolaru nu mai reprezintă un pericol pentru societate și în plus, acuzațiile care i se aduc sunt vechi, de acum 13 ani.

Amintim că Gregorian Bivolaru, care a fugit 12 ani de autoritățile române, a executat 2 ani din pedeapsa de 6 ani, cât primise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *