Skip to content
Politică

Bivolaru se apără: Sunt condamnat pentru o faptă care nu există!

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, se află în acest moment într-o închisoare din țară, după ce anul trecut a fost extrădat de Franța.

Liderul MISA a acordat un interviu exclusiv pentru Wowbiz în care acuza interese oculte care au stat la baza condamnării lui.

Mai mult, Bivolaru  vorbește despre viața din închisoare și face dezvăluiri extrem de interesante, cum ar fi aceea că a dat în judecată statul francez la CEDO.

„Am fost condamnat într-un singur dosar, cel care este legat de un presupus act sexual cu o minoră, minoră care a negat constant existența faptei și care a declarat atât în fașa instanței, cât și public de nenumarate ori că i s-a smuls inițial o declarație falsă sub santaj, prin amenințare și la presiunile îndârjite ale anchetatorilor.

Cu alte cuvinte, iată că sunt condamnat pentru o faptă care nu există, pentru o faptă fără victimă. Cred că toate aceste aspecte sunt niște argumente suficient de puternice pentru a ilustra absurdul situației în care mă aflu.”, susține Bivolaru de după gratii.

„Țin să amintesc că judecătorii suedezi au făcut o cercetare foarte serioasă înainte de a-mi acorda azil politic, peste care autoritățile și presa din România au trecut extrem de ușor. Suedezii au audiat cu multă atenție martori, inclusiv pe presupusa victimă, au cerut rapoarte și expertize, au cerut statului român dovezile pe care și-au construit cazul. În final concluzia autorităților suedeze a fost că în România sunt persecutat datorită convingerilor mele spirituale, religioase și s-a constatat că nu pot avea parte de un proces corect, așa că au luat decizia de a-mi acorda azil politic”, explică Bivolaru care din 2006 și până astăzi are statutul de azilant politic în Suedia.

1 comentariu la “Bivolaru se apără: Sunt condamnat pentru o faptă care nu există!

  1. „datorită convingerilor mele spirituale, religioase”
    Nu are cum sa fie convins spiritual un maestru si absolut al galaxiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *