Skip to content
Politică

Blaga despre Ponta: 6 săptămâni a stat ca un pisicuţ

Vasile Blaga, co-președintele PNL, a afirmat, în discursul susținut la Consiliul Național al PNL, că președintele Iohannis trebuie să își pună în aplicare proiectul cu care a câștigat alegerile prezidențiale. Acesta a precizat că pentru a realiza acest lucru, Iohannis are nevoie de un guvern al PNL, care să ia locul celui al PSD.

„Iohannis trebuie să îşi pună în aplicare proiectul. Pentru asta este nevoie de un guvern al nostru, care să susţină acest proiect. E nevoie de un program de guvernare. Se munceşte mult, se munceşte bine şi termenul de 28 februarie va fi respectat şi fiecare organizaţie va avea proiectul programului nostru de guvernare.

Dacă nu vom avea grijă ca el să fie susţinut de acei oameni care să nu facă calificare la locul de muncă, să stăpânească zonele de administrat, să nu poată fi atacat de corupţie – dacă ai fost susţinut politic mai ai câte o pată – însemană că nu am învăţat nimic. Mare atenţie cum ne alegem oamenii

Trebuie cât mai repede să scoatem PSD-ul de la guvernare. Uitaţi-vă la Victor Ponta – 6 săptămâni a stat ca un pisicuţ, cum spunea cineva. O să vedeţi unde ajung cei mai mulţi bani – la judeţul ministrului de Finanţe, în judeţul domnului Dragnea. Repetă toate relele pe care le-au făcut până acum”, a declarat Blaga, potrivit ȘtirileTVR.ro.

Sursa foto: radiocraiova.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *