Skip to content
Politică

Blaga dezvăluie războiul din PNL: Uneori ne facem între noi zile fripte

ziuadecj.realitatea.net

Copreședintele PNL Vasile Blaga a vorbit despre războiul intern din partid și despre neînțelegerile cu care se confruntă liberalii înainte de alegerile parlamentrare. Blaga a ținut să sublinieze faptul că PNL va lupta cu PSD la alegerile din decembrie.

„Bătălia principală și acum o dăm cu PSD. Nu trebuie să-i condamnăm pe cei care votează PSD-ul, sub nicio formă. O fac fie pentru că datorită situațiilor din județele, din regiunile respective, nu văd un viitor pentru ei și pentru familiile lor, se mulțumesc cu puțin, stau în ajutoare sociale. Sunt convins că și politica statului este greșită aici, din moment ce un salariu nu e cu mult mai mare decât ajutorul social. Avem probleme și va trebui să le explicăm acestor oameni că sunt și alte soluții, mult mai sănătoase, pentru ei și pentru familiile lor”, a spus Blaga în deschiderea Școlii politice a Tineretului Național Liberal, potrivit agerpres.ro.

Blaga a vorbit despre colaborarea foarte bună pe care o are cu Alina Gorghiu și i-a îndemnat pe colegii săi de partid să fie uniți pentru a câștiga parlamentarele.

Uneori ne mai facem și noi zile fripte unii la alții. Pe surse. (…) Când spui lucrurile într-o asemenea ședință se numește dezbatere, nu este bârfă. Foarte mulți dintre colegii noștri au activat acum, când se fac listele, vreo patru ani nu prea, în dezbatere publică, nu prea, în bătălia de la locale, nu prea. Foarte mulți își dau unii altora la gioale pe surse, că de ce e mai bun unul decât altul și de unde provine, din ce zonă vine unul și vine altul. Că unii au pus talpa pe alții. Îmi doresc să vă înțelegeți mai bine unii cu alții (…). Și dacă vă veți înțelege așa (cum se înțelege el cu Alina Gorghiu — n.r.), să știți că acest partid va câștiga”, a afirmat copreședintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *