Skip to content
Politică

Blaga ignoră indicațiile lui Iohannis: Nu am fost adeptul tătucilor asupra partidelor

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat că partidul a acceptat câțiva politicieni de la alte partide și că există șanse să accepte și foști liberali. Declarația lui Blaga pare să pare să ignore indicațiile lui Iohannis care s-a opus oricărui fel de traseism.

„Si partidul are viata lui si va rog sa ma intelegeti ca niciodata nu am fost adeptul tatucilor asupra partidelor. Eu am avut mult de tras personal datorita acestei pozitii si ma bucur ca partidul este pe picioarele lui, repet intr-o stransa colaborare cu presedintele dar n-am discutat cu el acest lucru”, a declarat Vasile Blaga, citat de romaniatv.net.

Declarația surprinzătoare a lui Blaga lasă de înțeles că viitorul partidului nu va fi dictat de la Cotroceni, așa cum s-a întâmplat în perioada Băsescu.

 

1 comentariu la “Blaga ignoră indicațiile lui Iohannis: Nu am fost adeptul tătucilor asupra partidelor

  1. … pare să ignore indicațiile lui Iohannis care s-a opus oricărui fel de traseism …
    Pai Iohannis a fost primul traseist al tarii, prin functia pa care acum o detine, si el e in masura sa aprecieze asta ??? Pai cand a trecut de la FDGR sub sigla careia a candidat la locale, la PNL, fara ca macar sa-si piarda mandatul, cum prevede legea, cum a fost ??? Acum vine sa dea indicatii ? Dar cand un partid intreg, respectiv PNL, trece in secunda doi dupa europarlamentare, de la ALDE la PPE, asta cum se cheama domnulșe Iohannis ? Dar cand iei voturi pentru Parlament de la prostime ca esti antibasist si te inhaitezi apoi cu basistii, ce o mai fi ??? Asta este diferenta dintre corectitudinea nemteasca, apreciata dintotdeuna de romani, si duplicitatea saseasca dovedita de Iohannis !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *