Skip to content
Politică

Blaga îi dă replica lui Băsescu, după episodul „Dragă Vasile”

Președintele PDL Vasile Blaga a ținut să îi dea replica președintelui Traian Băsescu, cel care l-a criticat marți, 9 septembrie, pe democrat-liberal, afirmând că putea să se gândească la lideri mai valoroși din PDL care să candideze, făcând referire la candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis.

„Dragă Vasile, puteai să cauți pe cineva în PDL, că aveai oameni valoroși”, i s-a adresat președintele Traian Băsescu lui Vasile Blaga.

În replică, Vasile Blaga susține că președintele nu este în măsură să critice PDL, având în vedere că și-a luat „adio” de la partid și că  „și-a făcut partid pentru feblețea sa”, referindu-se la PMP și Elena Udrea.

„Această construcţie nu am făcut-o împotriva nimănui, dar nici n-am cerut binecuvântarea nimănui. Pentru că nu este corect să vii astăzi, de fapt aseară şi, ‘Măi Vasile’, să plângi de vina PDL-ului când i-ai spus ‘Adio!’ neforţat de nimeni şi să vorbeşti de unitatea dreptei când ţi-ai făcut partid pentru febleţea ta’, a afirmat Vasile Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu și-a exprimat opinia potrivit căreia fuziunea dintre PNL și PDL nu va mai avea loc. 

3 comentarii la “Blaga îi dă replica lui Băsescu, după episodul „Dragă Vasile”

  1. Mai ‘draga Vasile’, tu te lauzi ca l-ai facut pe Basescu de doua ori presedinte. Ai facut-o pe analfabeta de EBA europarlamentar. Ai condus din umbra aceasta gasca de lacuste hamesite numita PDL. Deci toate astea „iti sunt in fala”. Acum ce vrei, sa ne aduci altul de teapa asta. Bine, la fel de adevarat este ca tu nu prea ai castigat nimic personal in vreo batalie unu la unu. Dar te mandresti ca esti marele sforar. Asta ar fi treaba ta. Dar sa vii acum sa-mi ceri mie, ca cetatean, sa si apreciez ce valoros esti tu ca strateg de campanie, nu crezi ca e prea mult ? Stiu, nu crezi, ca tu nu ai caracter. Decat cel ce se vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *