Blaga îl acuză pe Ponta că l-a subminat pe Dacian Cioloş

Subiectul privind nominalizarea comisarului european din partea României a stârnit un adevărat scandal pe scena politică dâmbovițeană. 

În acest context, vineri, președintele PDL Vasile Blaga a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, afirmând faptul că acesta „nu a făcut lobby pentru România pentru a lua un „portofoliu de prima mână” și l-a subminat pe Dacian Cioloș făcând a doua nominalizare”. 

„Premierul nu ştie pe unde să-şi mai scoată cămaşa. Să ne reamintim cum a sunat scrisoarea trimisă de domnia sa domnului Juncker. A spus că prima noastră propunere este domnul Cioloş pentru portofoliul Dezvoltării Regionale, dar dacă acest lucru nu se va întâmpla, o propune pe doamna Corina Creţu pentru un portofoliu care se va discuta ulterior. Deci pur şi simplu domnia sa nu a făcut nici un fel de lobby pentru România, pentru a lua un portofoliu de primă mâna, să zic aşa. Pur şi simplu l-a subminat pe domnul Cioloş, făcând o a doua nominalizare”, a spus liderul ACL,Vasile Blaga, la RFI.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL