Skip to content
Politică

Blaga, petrecere de lux pe malul mării. Vezi cum a ales să își petreacă ziua de naștere

Copreședintele PNL Vasile Blaga a dat o petrecere de zile mari cu ocazia zilei de naștere, într-un restaurant exclusivist din Mamaia.

Se pare, însă, că toată distracția l-a costat pe copreședintele liberal aproximativ jumătate de miliard de lei vechi, scriu cei de la CanCan.

Invitații au fost și ei bine aleși: Adriean Videanu, Cătălin Predoiu, Bebe Ionescu, Cornel Cristescu, Raul Doicescu și Dan Drăgoi.

Evident, petrecăreții au avut ce să comande: platouri cu fructe de mare, brânzeturi italienești, caracatițe, tot felul de pești, creveți și salate. Nici cu băuturile nu au stat rău. La acel restaurant se poate consuma o șampanie Don Perignon Blanc de 1.100 de lei, un Moet&Chandon-ul Brut Imperial de 700 de lei, dar și Rose-ul de Moet, care costă 400 de lei.

Și pentru că era ziua lui și trebuia să se simtă bine, Blaga a avut pretenția de a i se cânta muzică live. Prin urmare, notează CanCan, el a chemat band-ul care prestează în La Brasserie, cel mai scump restaurant din zona de nord a Capitalei. Gașca liderului liberal s-a spart în jurul orei 3.00.

1 comentariu la “Blaga, petrecere de lux pe malul mării. Vezi cum a ales să își petreacă ziua de naștere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *