Skip to content
Politică

Blaga reacționează în scandalul din jurul alegerilor din 2009

masapresei.ro

Vasile Blaga, fostul copreşedinte al PNL, a declarat, luni, la sediul DNA, că este  convins că serviciile de informaţii nu au fost implicate în alegerile prezidenţiale din 2009, precizarea fiind făcută după dezvăluirile lui Dan Andronic.

Întrebat de jurnalişti dacă serviciile de informaţii au fost implicare în alegerile din 2009, Blaga a răspuns: „Eu sunt convins că nu!”.

Cu privire la întâlnirea din noaptea alegerilor, de la locuinţa lui Gabriel Oprea, la care ar fi participat, potrivit lui Dan Andronic, printre alţii, şi Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, acesta  nu a comentat prea multe și a fost destul de rezervat: „Nu vreau să comentez referitor la această întâlnire, eu eram la Modrogan 20 în noaptea alegerilor,” potrivit antena3.

Întrebat dacă s-au furat alegerile din 2009, Vasile Blaga a spus: „Nu! Nu, pentru că noi am făcut numărători paralele la alegerile care s-au făcut prima dată, în 2000, la primărie. Întotdeauna noi număram, şi o vom face în continuare, doar pe baza proceselor verbale semnate de toţi membrii partidelor la secţiile de votare. Noi aveam un om în secţia de votare, ceilalţi aveau şapte.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *