Skip to content
Politică

Blaga reclamă ”virusarea” campaniei prezidențiale

Șeful campaniei prezidențiale a lui Klaus Iohannis, democrat- liberalul Vasile Blaga a explicat, într-o conferință de presă organizată vineri, că aceste patru săptămâni de campanie au fost cele mai virusate din 1990 și până în prezent.

”Singura noastră grijă a fost să prezentăm programul prezidential al domnului Klaus Iohannis, ”România lucrului bine făcut.”

Am avut de a face cu cea mai virusată campanie din 1990. Cu teme false, cu calomnii. Soluțiile noastre la aceste calomnii sunt măsurile din programul nostru. Acest lucru arată că PSD și Victor Ponta au o teamă serioasă în ceea ce privește scorul din 2 noiembrie. În timp ce PSD este măcinat de lupte interne pentru putere, este marcat de fapte de corupție, în timp ce Ponta conduce cel mai slab Guvern….(…)

Klaus Iohannis vine cu lucruri clare, cu soluții pentru România. Iohannis este normalitatera lucrului bine făcut. Iohannis oferă o perspectivă și celor nehotărâți, și celor scârbiți de politică”, a explicat Blaga într-o conferință de presă susținută vineri.

1 comentariu la “Blaga reclamă ”virusarea” campaniei prezidențiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *