Skip to content
Politică

Blaga, replică tăioasă despre campania PNL: Merge bine pe dracu’!

wall-street.ro

Fostul lider PNL Vasile Blaga, care a participat la o audioconferinţă cu filialele judeţene pentru mobilizarea partidului în teritoriu, nu s-a răstit la şefii de organizaţii, ci doar a vorbit pe un ton „tăios”, au declarat surse liberale.

Aceleaşi surse au precizat că, după ce, la întrebarea privind modul cum se desfăşoară campania electorală, i s-a răspuns că „merge bine”, Blaga s-ar fi enervat şi ar fi replicat: „Merge bine pe dracu”, conform news.ro.

„El nu mai este lider, nu conduce campania, se implică din postura de membru de partid. Cunoaşte foarte bine cum merge o campanie electorală, are experienţă, îi ştie pe liderii din teritoriu. E vorba de mobilizarea în teritoriu. Nu s-a răstit la cei din judeţe, poate că pe alocuri a fost mai tăios”, a spus un reprezentant al PNL Iaşi.

Totodată, aceleaşi surse au precizat că Blaga s-ar fi enervat totuşi când a întrebat un lider din sudul ţării cum merge campania electorală.

„A întrebat cum merge campania, iar răspunsul a fost «Merge bine», la care Blaga a replicat «Merge bine pe dracu»”, au mai afirmat sursele liberale ieşene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *