Skip to content
" "
Politică

Blaga și Gorghiu îngroapă „partidul meu”? Alecu Racoviceanu : „PNL se duce pe urmele PNȚCD!”

Jurnalistul Alecu Racoviceanu și deputatul PNL Cristian Dan Popescu, fostul candidat al Primăriei Sectorului 2 au fost invitații lui Silviu Mănăstire la emisiunea „Dosar de politician”, difuzată la postul B1 TV sâmbătă seara.

Astfel, jurnalistul Alecu Racoviceanu a vorbit, în cadrul emisiunii despre elementele-cheie care au dus la prăbușirea Partidului Național Liberal, susținând că: „PNL-ul acum la câteva greșeli de a se duce pe drumul deschis de PNȚCD. Nu cred că au pierdut Bucureștiul pe mâna lui Blaga și Gorghiu, cred că au fost niște voci care ar trebui să își asume și ei. Nicușor Dan și PNL-ul, la suprafață, au același discurs. Unul a fost bun, unul nu. Faptul că nu există o presiune pe Blaga și Gorghiu de a-și pune la dispoziție mandatele demonstreaza ca nu li se imputa eșecul de la București să își dea seama. Un nume cum e Klaus Iohannis ar fi trebuit să fie o locomotivă. Scăderea lui Iohannis s-a evidențiat în voturile obținute de PNL” a susținut Alecu Racoviceanu

" "
" "

CITIȚI ȘI: Dezastrul PNL din alegeri. Dan Cristian Popescu: „La Sectorul 2 nu există opoziție!”

„Sunt câteva decizii proaste la PNL. Cade Guvernul din cauza dezastrului Colectiv și eu mă vopsesc pe față cu Piedone”, a declarat jurnalistul Racoviceanu, făcând referire la Răzvan Sava.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *