Skip to content
Politică

Blaga tremură: Ponta să spună cu subiect şi predicat cine sunt ofiţerii acoperiţi din PSD şi PNL

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, luni, că fostul premier Victor Ponta ar trebui să spună cu „subiect și predicat” cine sunt ofițerii acoperiți din PSD și PNL, dacă îi știe.

„Eu cred că prima dată cine a aruncat cu piatra trebuie chemat să o ridice. Îmi aduc aminte că dl Ponta a făcut acest demers; să vină dl Ponta dacă tot știe și are atâtea surse să și spună cine este. Pe mine mă interesează, în primul rând, să spună cu subiect și predicat pe cei din cele două mari partide, dacă îi știe, din PSD și PNL; în primul rând din PSD, că acolo s-a referit ca să scape partidul și să facă curățenie și din acest punct de vedere în partid. Dacă ne luăm după povești, cineva spunea că chiar domnia sa ar fi fost pe acolo. Ceea ce eu nu am afirmat niciodată”, a spus Vasile Blaga, după ședința Comisiei de unificare a PNL, potrivit romaniatv.net.

La rândul său, Alina Gorghiu afirmă că Victor Ponta este din domeniul „patologicului”.

Fostul premier Victor Ponta a făcut sâmbătă o precizare referitoare la „ofițerii” care vor să preia puterea în PSD.

„Pentru că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de „ofițerii” care vor să preia puterea în PSD, nu mă refeream la Valeriu Zgonea — ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Luni, referindu-se la o posibilă prezentare a sa la Comisia de control al activității SRI sau la Comisia de control al activității SIE în cazul afirmațiilor despre ofițeri acoperiți din partide, Ponta a răspuns: „Păi, la SRI nu m-a chemat, dar Calimente e un păcălici, știți foarte bine. O să-i spun, Lucian Isar e, despre el vorbeam”.

Fiind întrebat dacă va dezvălui un nume de „ofițer acoperit” din PSD, fostul lider al social-democraților a continuat: „Nu, nu de Isar. Preia tot. A preluat PNL”, a spus Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *