Skip to content
Politică

Blat marca Ludovic Orban în conducerea TVR? EXCLUSIV SURSE

radiocluj.ro

Redacția PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează culisele unei posibile propulsări marca Ludovic Orban în curtea Doinei Gradea.

Concret: potrivit unor surse citate de PSNEWS.RO, fostul angajator al președintelui PNL, Ludovic Orban, ar fi obținut un loc călduț în instituția condusă de Doina Gradea. Mai exact, Alexandru Dumitrescu (fost consilier al PMB, vedeți AICI declarația sa de avere), la firma căruia Ludovic Orban a lucrat în perioada 01.05.2017 – 10.08.2017 pe funcția de manager, ar fi unul dintre consilierii Doinei Gradea, preşedinte-director general al SRTV. Practic, liderul PNL i-ar fi răsplatit favorul lui Dumitrescu printr-o funcție călduță în fieful șefei SRTV.

CITIȚI ȘI : Orban, angajat part-time la o firmă de construcții. Conexiuni interesante EXCLUSIV

Mai mult, potrivit surselor noastre, mutarea lui Orban a fost făcută prin intermediul lui Cristian Petcu, fost secretar de stat în Ministerul Culturii și actualmente reprezentantul PNL în Consiliul de Administraţie al TVR, acuzat că în numai doi ani, ar fi comis un triplu plagiat de proporții uluitoare.

CITIȚI ȘI DOCUMENT EXPLOZIV: Cristian Petcu, acuzat de TRIPLU PLAGIAT! EXCLUSIV

Amintim că Parlamentul a votat-o, miercuri 28 martie, pe Doina Gradea în funcţia de preşedinte-director general al Consiliului de Administraţiei al Societăţii Române de Televiziune,cu 209 voturi favorabile, o abţinere şi 40 voturi ”împotrivă”.

PSNEWS.RO a încercat să ia legătura cu șefa Consiliului de Administraţiei al Societăţii Române de Televiziune pentru a afla dacă într-adevăr se confirmă ceea ce sursele au declarat pentru PSnews, însă aceasta nu a știut să ne răspundă telefonic dacă Alexandru Dumitrescu este unul dintre consilierii ei, cerându-ne în schimb să trimitem în scris o solicitare de informații la care nu am primit răspuns până la data publicării acestui articol.

Orban, blat cu PSD?

Dacă informațiile obținute de PSNEWS.RO se confirmă, am putea vorbi chiar despre un blat la nivel înalt, între liderul PNL, Ludovic Orban și PSD, prin Doina Gradea, cea care a fost propunerea social-democraților pentru preluarea șefiei Consiliului de Administraţiei al Societăţii Române de Televiziune. Mai exact, ceea ce avea să condamne în urmă cu puțin timp Ludovic Orban, când ne amintim de demiterea lui Florin Alexe, preşedintele PNL Sector 3, de la şefia organizaţiei, motivul fiind apropierea acestuia PSD, are să fie o practică uzitată chiar de liderul partidului.

1 comentariu la “Blat marca Ludovic Orban în conducerea TVR? EXCLUSIV SURSE

  1. Posibil un blat cu …PSD ! Da`…cred ca e un „mic” ajutor de-a lu` Dragnea, pt ca Lica Mandolina sa-si rupa cat mai urgent….gatu`! Politic, of corse !!! De fapt cred ca „treaba” a si inceput …deja !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *