Skip to content
Politică

Blestemul ACL pentru Udrea și PMP: Să fie verificaţi la fel la semnături ca Iohannis

Întârzierea depunerii candidaturii la prezidențiale a lui Klaus Iohannis a creat nervozitate în cadrul ACL. Aceștia au părut extrem de deranjați de…corectitudinea BEC. Mai mult decât atât, aceștia au lăsat impresia că cineva încearcă să îi saboteze.

Secretarul general adjunct al PDL, Marian Zlotea, a declarat că speră „din tot sufletul’ ca PMP şi Monica Macovei să fie verificaţi „la sânge” cum a fost verificat ACL în cazul semnăturilor de susţinere, fapt care a dus la întârzierea depunerii candidaturii lui Klaus Iohannis.

Zlotea a fost întrebat care a fost motivul pentru care a întârziat cu mai mult de o oră depunerea candidaturii la BEC a lui Klaus Iohannis faţă de momentul anunţat iniţial, informează Mediafax.

„M-am ocupat în calitatea mea de secretar general adjunct al PDL (de listele de semnături ale susţinătorilor, n.r.). La ora 9 şi 40 de minute am ajuns cu toate dosarele la BEC. Împreună cu personalul tehnic de la BEC şi AEP am scos dosarele şi am început să verificăm dosar cu dosar. Cu această cale ţin să mulţumesc personalului BEC pentru modul în care a fost verificat PDL, preşedintei (AEP, n.r.) Ana Maria Pătru, vicepreşedinţilor Marian Muhuleţ şi Dan Vlaicu. Îmi doresc din tot sufletul ca şi ceilalţi să fie verificaţi la sânge, aşa cum am verificat eu astăzi de BEC, ca şi ceilalţi colegi, respectiv cine va mai veni de acum încolo PMP, doamna Monica Macovei şi alţii, să fie verificaţi. Pentru că am fost verificat şi am depăşit ora la care trebuia să ajungem la BEC din cauza acestor verificări care au avut loc pe fiecare dosar în parte, pe fiecare filă în parte şi pe fiecare număr în parte”, a declarat Zlotea.

Secretarul general adjunct al PDL a menţionat că în acest moment ACL are înregistrate oficial două milioane două sute zece mii de semnături.

„Aproximativ 74-75 de mii de semnături le-am luat înapoi (…) Au fost verificate, sunt fracţii (file care conţin mai puţine semnături valabile decât rubricile tabelului/pagină, n.r.), au fost scoase din dosare şi le-am luat înapoi, au fost practic date înapoi”, a mai spus Zlotea.

2 comentarii la “Blestemul ACL pentru Udrea și PMP: Să fie verificaţi la fel la semnături ca Iohannis

  1. Cum se cunosc ei, hotii, intre ei in „dreapta” asta unita ! Sa zica Doamne-ajuta sa nu li se verifice si veridicitatea semnaturilor, ca nu stiu daca mai raman cu jumatate. Plus ca, sa consideri ca esti persecutat de doamna Ana Maria Patru, asta e chiar de ras !

  2. 74-75 semnaturi cu probleme???? pai cu atit a fost ales baselu , adica voturile de la paris,singapore si honolulu :))))) uite cine vrea sa fie presedinte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *