Skip to content
Politică

Blestemul legii antifumat: inițiatoarea a pierdut susținerea PSD

" "

Blestemul legii antifumat: inițiatoarea a pierdut susținerea PSD!

Astfel, candidatura deputatului Aurelia Cristea pentru funcția de primar al municipiului Cluj Napoca a devenit istorie după ce PSD Cluj a decis să-l susțină pe omul de afaceri Octavian Buzoianu, potrivit realitatea.net.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD CLuj, Remus Lăpușan a declarat că Aurelia Cristea, deputat PSD de Cluj și fost ministru în Guvernul Ponta, nu va mai candida pentru funcția de primar al Clujului, deoarece partidul susține un alt candidat, unul independent.

”În ultima perioadă au fost foarte multe discuții. Nu suntem orbi și surzi și vedem ce se întămplă în societatea civilă și la nivel general. Nu cred că soluția de a merge înainte într-o direcție pe care nu și-o dorește populația, este o direcție corespunzătore. Nici mie nu mi-a fost ușor să ajung să avem această alianță și să susținem un candidat independent. Atât timp cât tinerii sau alte categori de persoane au niște cerințe care țin de zona societății civile, doresc să vadă în fruntea municipiului o persoană care să fie validată profesional și să fie bun manager, am înțeles aceste păreri. În PSD este normal să existe păreri diferite dar cred că este foarte important ce se va întâmpla în Cluj Napoca după data de 5 iunie. Atunci, la vot vor merge oameni din Cluj Napoca, în consecință am decis în cadrul Alianței electorale PSD+ALDE ca să-l susținem pe domnul Octavian Buzoianu la Primăria Cluj Napoca ca și candidat independent”, a spus președintele PSD Cluj.

 

1 comentariu la “Blestemul legii antifumat: inițiatoarea a pierdut susținerea PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *