Skip to content
Politică

Blogul care a publicat imaginile cu Udrea și șefa DIICOT a fost ȘTERS

Blogul care a publicat imaginile cu președintele PMP Elena Udrea și șefa DIICOT Alina Bica în Paris, în luna februarie, a fost șters de pe internet, la câteva ore după publicarea articolului.

Joscenzura.wordpress.ro nu mai poate fi accesat. Conform articolului publicat pe site, Elena Udrea a făcut o excursie la Paris, în luna februarie a anului 2014, împreună cu nimeni alta decât șefa DIICOT, Alina Bica. De asemenea, a fost prezentă și Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, impusă în funcție, conform informațiilor din presă, chiar de către Elena Udrea

Dezvaluirile au fost facute de site-ul joscenzura2014.wordpress.com. Iata ce se scrie: “Marea luptatoare pentru curatenie morala, Elena Udrea, a fost surprinsa la Paris, in februarie 2014, intr-o vizita privata facuta cu nimeni alta decat procuroarea-sef a DIICOT, Alina Bica, si cu Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, puse pe functii si protejate de Elena Udrea.

Fetele s-au distrat foarte bine si au spart cateva zeci de mii de euro. O apropiere intre un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta seja de institutie de stat cu buget dirijat discretionar si o procuroare-sefa pusa politic care ar trebui sa lupte impotriva coruptiei politice si a crimei organizate.

Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat.

S-a acumulat prea multa frustrare in urma blocarii acestei reusite jurnalistice.

Jos cenzura!”.

Reamintim că site-ul a fost creat cu o zi înainte de publicarea articolului și a fost șters la doar câteva ore după ce fotografiile în cauză au fost preluate de presa scrisă, dar și de principalale televiziuni de știri.

2 comentarii la “Blogul care a publicat imaginile cu Udrea și șefa DIICOT a fost ȘTERS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *