Skip to content
Politică

Boagiu prinde rădăcini în fotoliul de conducere

b1.ro

Fostul ministru PDL al Transporturilor Anca Boagiu prinde rădăcini în fotoliul de conducere. Citiți mai jos ce nouă funcție a primit politiciana în PNL.

Anca Boagiu a fost realeasă luni seară în funcţia de preşedinte PNL Sector 2. Atât Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu (înscrişi în cursa pentru şefia PNL), cât şi europarlamentarul Theodor Stolojan și-au exprimat susținerea pentru ea, relatează EVZ.ro. Amintim că Boagiu câștigase acest fotoliu și la sfârșitul lunii februarie, când filialele sectoriale și-au ales președinți unici.

" "

CITIȚI ȘI: Tsunami în PNL Bucureşti: preşedinţi unici la sectoare. Unificarea vine cu nume sonore EXCLUSIV SURSE

„Să nu mai fie unul PNL şi altul PDL; să fie o echipă şi Sectorul 2 să aibă un primar. (…) Da: Cristi Popescu să fie primar”, a declarat Boagiu, explicând că viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu nu era prezent la alegerile din sector pentru că era plecat din ţară „să aducă finanţare” pentru proiectele din comunitate.

Boagiu a susţinut că îşi doreşte ca Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu (care s-au aşezat „în linie de luptă”), dar şi cei care îşi vor anunţa în perioada următoare candidatura la preşedinţia partidului să rămână „camarazi, ca în seara” alegerilor interne ale filialei PNL Sector 2.

Atitudinea pacifistă a Ancăi Boagiu la adresa lui Dan Cristian Popescu este cu atât mai surprinzătoare, cu cât anul trecut a fost marcat de conflicte între cei doi în interiorul organizației PNL Sector 2.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *