Skip to content
Politică

S-a decis. Cu cine votează Boc

Fostul premier Emil Boc s-a ferit să facă vreo afirmație publică cu privire la susținerea vreunuia dintre candidații care au ajuns în turul al doilea al prezidențialelor.

Totuși, iată că Emil își exprimă opinia.

Prezent la o întâlnire ACL Cluj, Boc a afirmat, potrivit europarlamentarului PNL Daniel Buda, că votul trebuie să meargă la Iohannis.

„In aceasta seara, impreuna cu echipa ACL Cluj, am procedat la analizarea rezultatelor obtinute la nivelul judetului. Alaturi de noi a fost si domnul primar al Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a subliniat ca votul nu poate fi decat anti-Ponta, pentru dreapta si anume pentru Iohannis. Chiar daca in judetul Cluj am obtinut un scor care, ponderat cu maghiarii, ne situeaza pe primul loc dintre organizatiile ACL la nivel national, apreciem faptul ca potentialul organizatiei noastre este unul mult mai mare, lucru pe care l-am si subliniat in discutii. Am stabilit totodata, in concret, responsabilii pe fiecare comuna, precum si modalitatile de raportare (poza eveniment, numarul participantilor, probleme ridicate de catre cetateni), care vor fi centralizate in fiecare zi. Imi doresc ca astfel de organizare sa fie facuta la nivelul fiecarei organizatii ACL din tara. Maine dimineata ne vedem in comuna Rasca!”, arata Daniel Buda, europarlamentar PNL, citat de presa locală.

Președintele PMP Elena Udrea a declarat în cursul zilei de ieri, 7 noiembrie, că votul electoratului PMP va trebuie să fie unul anti-Ponta, însă aceasta i-a criticat în egală măsură pe cei doi prezidențiabili ajunși în turul al doilea al alegerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *