Skip to content
Politică

Boc anunță scindarea PDL-ului. Cine dă semnalul

Primarul Clujului, Emil Boc, anunță scindarea PDL-ului. După ce a declarat public în repetate rânduri că o susține pe Elena Udrea, candidatul PMP, în alegerile prezidențiale, Emil Boc spune că nu este singurul din PDL care va face acest lucru.

3 comentarii la “Boc anunță scindarea PDL-ului. Cine dă semnalul

  1. M-AS BUCURA ,CU ADEVARAT, DACA PDL, PARTIDUL CORUPTILOR, S-AR FACE TANDARI, CA PNL ESTE PE FARAS..NU CRED IN SONDAJE..VAD CA ESTE AFISAT UN SONDAJ, ADEVARATUL SONDAJ VA FI LA VOT, RESTUL, MANIPULARI.. EU VOTEZ PONTA, VOTUL MEU CONTEAZA IN SONDAJE, PAI CINE AJUNGE LA MINE? SE SONDEAZA DINTR-O BAZA DE DATE, SAU PRIN TELEFON, CAT DE ALEATORII SI SEMNIFICATIVE SUNT CELE DOUA METODE DE SONDARE? IN CONCLUZIE, CU CAT MAI RAU LA PDL, CU ATAT MAI BINE PENTRU NOI, CA NE-AU FACUT DESTUL RAU, SA MAI SUFERE SI EI CA PREA SUNT GRASI SI FALCOSI….

  2. @Horia Sima,
    Asa ar fi normal, ca votul sa conteze. Dar ce ne facem cu „votezi ce vrei, iese cine trebuie”? Serviciile, STS-ul doarme? Ca sa nu mai vorbesc de altii. Ni s-a aratat de multe ori ca suntem colonie, ca ni se da impresia de tara independenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *