Skip to content
Politică

Boc, de la trădarea lui Iohannis pentru Udrea, la ”pasiunea” pentru Cîțu. Silviu Mănăstire: Vorba filozofului Fane din Chitila – ”Memoria e scurtă, oamenii e proști”

psnews.ro

Jurnalistul Silviu Mănăstire remarcă, într-o postare pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, faptul că Emil Boc îl susține pe Florin Cîțu în competiția pentru șefia PNL, invocând ”parteneriatul” pe care premierul îl are cu președintele Klaus Iohannis, deși la alegerile prezidențiale din 2014, în calitate de primar PD-L/PNL, Boc nu l-a susținut pe Iohannis, ci a ales să facă campanie pentru Elena Udrea. ”Vorba filozofului Fane din Chitila, colț cu La(s)Fierbinți: <Memoria e scurtă, oamenii e proști>”, susține jurnalistul.

„Emil Boc a făcut o pasiune politică pentru chipeșul premier Cîțu, cel peste ale cărui plete de rocker tomnatic Boc arunca o maramă de elogii: <>.

„Pe vremuri, cu limba lui meșteșugită, Emil Boc interpreta și el în corul adulatorilor Elenei Udrea o partitura din opera: “Elena Udrea, Kill Bill al politicii…”

Vorba filozofului Fane din Chitila, colț cu La(s)Fierbinți: <Memoria e scurtă, oamenii e proști>”, scrie Silviu Mănăstire.

Primarul Clujului, Emil Boc, se dovedește a fi principalul vector de campanie electorală a premierului Cîţu în lupta pentru şefia PNL. Boc îl laudă la scenă deschisă pe Florin Cîţu ori de câte ori are ocazia.

Boc invocă parteneriatul pe care Cîţu l-ar avea cu preşedintele Iohannis și faptul că l-a preferat pe Cîţu dintr-un motiv egoist, se gândește la viitorul fetelor sale (primarul are două fete ce vor termina ciclul universitar şi îşi dorește ca ele sa rămână în Cluj).

Ultima dată când Emil Boc s-a implicat atât de puternic în susţinerea unui politician a fost la alegerile prezidenţiale din 2014, când i-a făcut campanie explicită Elenei Udrea, în loc să tragă pentru Klaus Iohannis.

DETALII AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *