Skip to content
Politică

Boc, despre fotografiile cu Udrea din Paris

După ce Elena Udrea și președintele Traian Băsescu au păstrat aceeași linie în ceea ce privește declarațiile făcute în spațiul public în legătură cu fotografiile în care Udrea și șefa DIICOT, Alina Bica, se aflau în excursie la Paris, Emil Boc, un alt susținător al președintelui PMP la alegerile prezidențiale, păstrează și el aceeași linie.

”Este o acțiune profesionistă și deliberata. Daca in luna februarie cand erai un simplu deputat te-au fotografiat, de ce doar acum apar pozele? Nu poate merge oricine să ceara nota de plata de la un hotel. Oricine va refuza. Chiar si in Romania. E posibil sa fi fost un serviciu de specialitate francez. Eu cred ca problema ramane de ce sa arunci pe piata așa ceva, dacă nu este important în campanie. Doamna Udrea a fost ținta, altfel nu îmi dau seama de ce au apărut acum. Doamna Udrea era ținta, s-au ținut la arhiva și poate fi o lovitură înainte de alegeri”, a declarat Emil Boc la Adevărul Live.

6 comentarii la “Boc, despre fotografiile cu Udrea din Paris

  1. Mai Boc, dar tu ai aflat vreodata ce serviciu strain cu interese oculte te-a pozat pe tine, ditamai prim-ministrul, cu garzi de corp si spp-isti dupa tine, despuiat prin nu stiu ce sala de forta ??? Or fi fost aia de la KGB sau de la CIA, interesati de fizicul tau perfect ??? :))))) Si mai e ceva, va intereseaza si pe voi esenta informatiei, sau numai sursa ???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *