Skip to content
Politică

Boc, despre o eventuală excludere din PDL

Primarul Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat sâmbătă, la Sinaia, referindu-se la o eventuală excludere din PDL, că ‘e treaba lor’, acesta reafirmându-și susținerea pentru candidatura Elenei Udrea la prezidențiale și arătând că, din acest motiv, nu a fost prezent la evenimentul de lansare a candidatului ACL.

Sunt consecvent cu ceea ce am declarat și anume: o susțin pe Elena Udrea în această campanie și dacă o susțin pe ea, nu pot fi în altă parte (…) Consider că dintre toți candidații pe care îi avem astăzi, cel care a demonstrat că poate face din locuri de muncă și investiții adevărata politică a statului român, de care depinde de fapt viitorul României, este Elena Udrea‘, a spus Boc.

Întrebat dacă se așteaptă să fie exclus din PDL, acesta a replicat ‘e treaba lor’. ‘Vorba poetului: bucuroși le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta. Nu mă întrebați, e treaba lor‘, a afirmat primarul clujean, conform agerpres.ro.

De asemenea, acesta a arătat că nu va apela la ordonanța privind migrația aleșilor pentru că nu vrea să fie folosit drept ‘argument’ de către PSD pentru a justifica o ordonanță ‘nedemocratică’. ‘Nu voi lăsa PSD-ul să mă folosească drept argument pentru o ordonanță care nu are nimic de-a face cu spiritul democratic’, a mai declarat Emil Boc.

Fostul premier Emil Boc a participat, sâmbătă seară, alături de candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, la a XX-a ediție a Festivalului Sinaia Forever.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *