Skip to content
Politică

Boc iese la atac. Ce spune acesta despre propunerea de excludere a sa din PDL

Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat, într-un interviu acordat unei publicaţii locale, că nu se teme în niciun fel de o excludere din PDL şi susţine că nu va participa la Biroul Politic al ACL, indiferent de consecințe, transmite Rtv. 

Cătălin Predoiu l-a somat pe Boc să participe la ședința ACL din acest weekend de la Brasov ca să își lămurească situația politică și cum va acționa în perioada următoare.

Primarul Clujului nu se teme de o eventuală excludere din PDL, ignorând ultimatumul adresat de Predou, prim-vicepreşedintele partidului, de a veni la Biroul Politic al ACL de la Braşov pentru a da explicaţii legate de susţinerea candidaturii Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale

„Nu mă interesează declaraţiile domnului Cătălin Predoiu. Nu voi fi prezent la Braşov”, a explicat Emil Boc. Întrebat ce va face totuşi în eventualitatea excluderii, Boc a răspuns: „Bucuroşi le-om duce toate de-o fi pace, de-o fi război”.

Totodată, fostul premier a a lămurit speculaţiile legate de o eventuală candidatură la funcţia de preşedinte al României. „Exclus. Nu am avut în minte, nu am discutat aşa ceva şi nu există această ipoteză”, a spus Boc.

Prim- vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a adresat invitaţia, cu caracter obligatoriu ce-i drept, prin intermediul unei postări de Facebook. „Îl invit pe dl Boc să participe la BPN reunit ACL care va avea loc vineri la Braşov, înaintea Ligii Aleşilor Locali ACL. Îl invit să vină în faţa colegilor care i-au arătat întotdeauna respect şi să îşi explice şi precizeze poziţia. Dacă dl Boc ne va ignora şi de această dată şi nu va veni, aşa cum ne ignoră de peste un an de zile, inclusiv la mitingul de la Cluj, voi cere în următorul BPN excluderea dlui Boc din PDL”, scrie Predoiu.

Fostul premier şi preşedinte al PDL, Emil Boc, a declarat, pe 19 iulie, că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, deoarece este un om de caracter, care face ceea ce spune, şi este un adversar incomod pentru Victor Ponta.

1 comentariu la “Boc iese la atac. Ce spune acesta despre propunerea de excludere a sa din PDL

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *