Boc ii dă răspunsul lui Blaga

Marți, președintele PDL, Vasile Blaga, l-a invitat pe primarul democrat-liberal al Clujului, Emil Boc, să își dea demisia dacă „se simte atras de un alt partid”.

Dacă domnul Boc se simte atras de un alt partid, nu are decât să-şi dea demisia din PDL şi să se înscrie într-un alt partid şi nu are decât să susţină pe cine vrea! Nu este deloc demn un astfel de demers din partea domniei sale, mai ales că şi eu şi dumneavoastră l-am auzit iniţial că îl susţine pe domnul Iohannis. Ce l-a făcut să se schimbe vă rog să-l întrebaţi pe dânsul”, a declarat Blaga. 

Azi, fostul președinte al PDL, Emil Boc, i-a răspuns lui Blaga la invitație spunând că opțiunea și-a exprimat-o deja și rămâne valabilă și acum, acesta afirmând că nu are de ce să își dea demisia,  și că adversarul lui este USL, nu în partea dreaptă a politicii, potrivit presei locale.

Opțiunea mea mi-am exprimat-o, rămâne valabilă și acum. Adversarul meu este USL-ul, nu în partea dreaptă sunt adversarii mei”.

 Boc și-a explicat totodată motivele pentru care a ales să o susțină pe  Elena Udrea.

„Elena Udrea  a fost un membru în Guvernul pe care l-am condus. O cunosc cel mai bine dintre toți candidații. Știu că are experiență administrativă. Proiectele pe care le-a realizat stau mărturie în acest sens. Știu că poate fi un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta, iar această campanie electorală are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta”, a spus fostul președinte PDL, Emil Boc.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: