Skip to content
Politică

Boc îi spune un „Da!” hotărât lui Băsescu

În cadrul lucrărilor școlii de vară a PMP, de sâmbătă, de la Mamaia, președintele Traian Băsescu a transmis faptul că este convins că va rămâne partener politic cu Emil Boc, iar când va fi mai liber (n.r. după terminarea mandatului de președinte) vor crea un nou partid care să devină competitiv pentru alegerile din 2016.

Sunt convins că atunci când eu voi fi mai liber puţin o să punem împreună umărul la crearea unui partid nou care să devină extrem de competitiv pentru alegerile din 2016”, a transmis, sâmbătă, președintele Băsescu.

În acest context, Emil Boc, susținător al candidatului PMP, Elena Udrea, la alegerile pentru președinția României, candidat susținut de președintele Băsescu, a transmis că pe viitor ar putea fi partenerul lui Traian Băsescu.

Fostul premier Emil Boc a transmis, luni, potrivit presei locale, în contextul declarației președintelui prezentată mai sus,  că pe viitor ar putea fi din nou partener politic cu Traian Băsescu,  “Viața merge înainte. Cu siguranță am fost parteneri până acum, de ce nu am fi parteneri și pe viitor”, a declarat Emil Boc. 

1 comentariu la “Boc îi spune un „Da!” hotărât lui Băsescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *