Skip to content
Politică

Boc intervine în scandalul fotografiilor cu Udrea de la Paris și explică potențialul motiv al apariției acestora

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a calificat apariția fotografiilor cu Elena Udrea și procurorul șef al DIICOT, Alina Bica, la Paris drept „o acţiune deliberată”, a cărei țintă a fost prezidențiabilul PMP.

Acele poze nu sunt făcute de un turist. Este o acțiune profesionistă și deliberata. Daca in luna februarie cand erai un simplu deputat te-au fotografiat, de ce doar acum apar pozele? Nu poate merge oricine să ceara nota de plata de la un hotel. Oricine va refuza. Chiar si in Romania. E posibil sa fi fost un serviciu de specialitate francez”, a declarat Emil Boc pentru Adevărul Live.

Edilul din Cluj-Napoca este de părere că „implicarea SIE este posibilă”. „Sunt convins că preşedintele vorbeşte în cunoştinţă de cauză”, a punctat Emil Boc.

Fostul premier a explicat că motivul numeroaselor atacuri la adresa Elenei Udrea, apărute în ultima perioadă, este faptul că președintele PMP „ar putea arbitra competiţia prezidenţială. „Fiind o chestiune fără impact pentru societate, eu cred că problema rămâne „de ce să arunci pe piaţă dacă nu contează?. Cred că ţinta a fost doamna Udrea şi de aceea sunt atâtea atacuri concentrate la adresa ei”, spus Emil Boc.

5 comentarii la “Boc intervine în scandalul fotografiilor cu Udrea de la Paris și explică potențialul motiv al apariției acestora

  1. De ce se mai obosesc udrea si boc cu explicatiile care sunt aceleasi cu ale tatucului. Sa spuna mai bine: asa dupa cum a zis basescu….Nu rezulta de nicaieri ca nota de plata ar fi fost solicitata acum si nu chiar atunci si tinuta bine pentru cand avea sa vina momentul. In fond DNA nu face la fel cu dosarele? Le tine in sertar si le da drumul, cand este momentul. Profesori sunt destui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *